Kompanitë Ajrore

Janë më shumë se 25 kompani ajrore që operojnë dhe shërbejnë më shumë se 25 destinacione nga Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës 'Adem Jashari'

Kompanitë Ajrore në PRN gjatë 2014

Kompanitë Ajrore dhe Destinacionet

 

Faqe kryesore

Moti

Yahoo Weather