Shërbime

Menaxhmenti i Aeroportit Nderkombetar te Prishtines eshte i perkushtuar qe te ofroj sherbimet me te mira per klientet e saj sipas Standardeve Nderkombetare te Sigurise dhe Sigurimit.

Faqe kryesore

Moti

Yahoo Weather